پنیر لبنه
پنیر لبنه، جز پنیرهای نرم و تازه طبقه بندی میشود. لبنه به صورت سنتی از یک دست کردن ماست چکیده که در واقع نتیجه ی جدا کردن آب ماست وی (Whey) میباشد، تهیه میشود.
پنیر لبنه قابل مقایسه با پنیر خامه ای یا ماست یونانی می باشد در حالی که از نظر مقدار چربی پایین تر از پنیر خامه ای قرار گرفته و از نظر پروتئینی بالاتر از ماست یونانی. بنابراین ارزش غذایی این محصول جایگاه خاصی در بین محصولات لبنی دارد.
پنیر لبنه سرشار از پروتئین است و همچنین میزان لاکتوز آن مشابه کلیه ی محصولات لبنی تخمیری بسیار کم است.
لاکتوز نوعی دی ساکارید می باشد که در شیر و مشتقات شیری وجود دارد. بسیاری از افراد آنزیم(لاکتاز) مورد نیاز برای هضم قند شیر را دارا نمیباشند. بر اساس تحقیقات انجام شده ۷۵ درصد از جمعیت جهان دچار مشکل نداشتن آنزیم برای هضم لاکتوز موجود در لبنیات هستند.
بنابراین لبنه برای مصرف افرادی که دچار عارضه عدم تحمل لاکتوز هستند مناسب میباشد.
کالری و ارزش غذایی پنیر لبنه می ماس
کالری در واقع یک واحد انرژی است و سطح یا میزان انرژی را نشان میدهد.
مفهوم کالری، انرژی دریافتی از طریق مواد غذایی و یا انرژی مصرف شده به ازای انجام فعالیت های بدنی است.
کالری و ارزش غذایی 30 گرم پنیر لبنه می ماس | |
انرژی | 70.17 کیلو کالری |
پروتئین | 2.5 گرم |
قند | 0 گرم |
چربی | 5.2 گرم |
نمک | 0.25 گرم |
اسیدهای ترانس | 0.06 گرم |
خاستگاه پنیر لبنه
خاستگاه پنير لبنه،کشورهای شرق مدیترانه و خاورمیانه است. پنیر لبنه در گذشته به صورت سنتی تولید میگردید و در حال حاضر به صورت صنعتی توسط دستگاه های پروسس و به صورت پیوسته و بهداشتی تولید میشود.
شرکت می ماس مفتخر است که تولید پنیر لبنه را مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی به کمک تجهیزات و امکانات پیشرفته در مقیاس تجاری تولید و به بازار مصرف ارائه نماید.
فواید پنیر لبنه
میزان نمک پنیر لبنه می تواند حداکثر یک درصد باشد. همچنین پنیر لبنه به دلیل محتوای چربی کمتر نسبت به پنیر خامه ای و پروتئین بیشتر نسبت به ماست های چکیده از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
افراد در هر سنی میتوانند این محصول را مصرف نمایند.
فواید پنیر لبنه برای کودکان
پنیر لبنه به دلیل داشتن کلسیم و پروتئین بالا فواید زیادی برای سلامت کودکان دارد.
این محصول برای کمک به نیازهای پایه ای تغذیه کودکان و نوجوانان از نظر مواد مغذی و حیاتی انتخاب مناسبی خواهد بود.
کاربرد غذایی پنیر لبنه
پنیر لبنه را میتوان در تمام وعدههای غذایی استفاده کرد. در کشورمان ایران، پنیر لبنه بیشتر بهعنوان صبحانه مورد استفاده قرار میگیرد.
این پنیر به دلیل بافت نرم و خامه ای مالش پذیر میتواند به عنوان دیپ (نوعی سس) در کنار انواع غذاها و سبزیجات مصرف میشود و در عین حال به دلیل کالری کم در تهیه انواع چیزکیک و کیک ها، اسموتیها و شیرینیها مورد استفاده قرار میگیرد.
تهیه شده در واحد دیجیتال مارکتینگ شرکت لبنیات مادی (میماس)