درباره ی ما

درباره می ماس
شرکت لبنیات مادی در تاریخ ۱۳۵۱/۱۰/۳۰ به ثبت رسید. کارخانه می ماس در اول اردیبهشت ۱۳۵۳ با استفاده از دستگاه ها و ماشین آلات مدرن خارجی (سوئدی، آلمانی، انگلیسی، ایتالیایی) اولین محصولات لبنی پاستوریزه و هموژنیزه خود را به بازار عرضه نمود و پس از آن تدریجا ظرفیت و تنوع محصولات خود را طی چند طرح توسعه افزایش داده و در حال حاضر از آخرین تکنولوژی و دستاوردهای مدرن دنیا استفاده می نماید.

محصولات این کارخانه شامل انواع لبنیات پاستوریزه (شیر، ماست، خامه، انواع پنیر، انواع دوغ) انواع دسر (کرم کارامل، ژله، پاناکوتا، شله زرد، شیر برنج، مسقطی) کیک، سالاد الویه و انواع آبمیوه های طبیعی می باشد.

چرا می ماس ؟

01

حفظ کیفیت لازم

با توجه به آزمون‌های مستمر آزمایشگاهی کلیه محصولات دارای بهترین شرایط ارگانولپتیکی و به خوبی رعایت های لازم نسبت به حفظ ارزش های کلی در فرآیند عملیات تولیدی انجام پذیرفته است.

02

حفظ سلامت محصول

در تمامی مراحل انجام عملیات تولیدی از شروع ورود شیر خام و انتقال به سیستم مخازن نگهدارنده، تا پایان موارد سردخانه گذاری و تا مقطع زمانی بارگیری اعمال مدیریت کیفی، بطور مستمر و کامل توسط تیم کنترل کیفی انجام گرفته است.

03

حفظ مسئولیت های قانونی

در جهت لزوم حفظ شرایط(چرخه سرد 6-4 درجه سانتیگراد) به منظور سلامت رسیدن محصول به دست مصرف کننده، استفاده از سردخانه های مجهز و بکارگیری ناوگان سردخانه ای عملیات توزیع در سطح شهر انجام می‌گردد.

04

آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از اکسید شدن مواد غذائی جلوگیری می‌کنند و در عملکرد بازدارنده های طبیعی شیر و فراورده های لبنی کاربرد دارند و در نهایت موجب حفظ سلامت برای مصرف کننده می‌شوند که این محصولات دارای این ویژگی می‌باشند.

05

پرتکل‌های بهداشتی

در جهت حفظ و ایمنی و جلوگیری از پیدایش و رشد میکروارگانیسم ها کلیه ی ضوابط و رعایت های بهداشت فردی در تمامی کادر عملیات تولیدی به صورت مستمر صورت می‌گیرد و آزمون های دوره ای و غربالگری جهت نیروهای شاغل تولیدی نیز به ترتیب ماهانه صورت می‌پذیرد.

06

استانداردها

از شروع دریافت شیر خام و رسیدگی های مرتبط با عملیات آزمایشگاهی و انتقال محصولات تولید شده به سردخانه، کلیه استانداردهای تعریف شده، در جهت حفظ سلامت محصول و مصرف کننده صورت می‌پذیرد.

X